Info :)

Wednesday, January 19, 2011

:: JOM GEGAR BLOG ::

Sekali lagi enchek ben ashaari menggegarkan blog seantero dunia...


Cepat cepat cepat!!! Register blog korang cepat... sebab date-line sampai malam esok sajork...


Kena letak banner ni jer kengkawan...






Seprais nyer apakah yg akan dilakukan oleh insan bernama ben ashaari ini? Tungguuuuuuuuuuuuu


-axelida rahim-

9 comments:

  1. register cmne tuh kak ida?jd follower ben ashaari ni ke?

    ReplyDelete
  2. salam kenal dari mimiey.....

    nasyieen.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. singgah bw petang dari list BA, [ke-151]..gudluck=)

    ReplyDelete
  4. Hi axelida,
    Rajin betul en. ben tu melayan blogger-blogger seantero Malaysia ni kan? Saya selalu tak terkejar nak baca artikel kat blog dia sbb dia update terlampau cepat.

    ReplyDelete
  5. terjah sni dan sne!

    terjah syes!

    http://cerytara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Gud luck for you ...
    dah follow :)singgah la blog saya at
    http://onehead2011.blogspot.com/

    ReplyDelete