Info :)

Monday, February 14, 2011

:: Mak Suruh Belajar Rajin-Rajin Tapi... ::

Ini kerojenya dolu-dolu...






Siap listkan dalam buku tuh.. sebab hajatnya nak simpan tiket-tiket tu semua tapi makin lama tulisan dia makin hilang... makanya tulis dalam buku jer... gigih btoi hahaha...


Ni semua time belajar dululah... time anak dara hihihi... dulu-dulu ni jerlah aktiviti time free-free.. selalu ke Bukit Rajalah sebab dekat.. kadang ke Subang Parade... ini jerlah tempat lepak kitorg... kalu kat Shah Alam mana ada tempat bersosial pon masa tu.. haha. 


Wah dah sepuluh tahun rupanya... hak hak hak... dah ada anak 2 baru jumpa balik ngan buku comel nih...




Kat dalam ni bukan takat listkan wayang ape... list ni pon ada...



Masa tu tak main ler baca novel melayu nih... huhuhu sekarang jer dah pandai baca novel alaf 21 pon... tapi tak pernah lagi beli, pinjam ngan member jer... huhu (kedek toi kan)


Dannnnn yang paling tak tahan tu... tgk list nih... huwaaaaaaaaaaa


Eh yang conteng-conteng tu bukan saya yang buat sebab tak puas hati tgk figure tu tao.. ni seme keja anak-anak saya lar... hohoho

13 comments:

  1. yang conteng2 tu ape ida? berat ke?

    hahahha.. ko yang conteng ke anak2 tu idaaa???? baik ngaku!!

    ReplyDelete
  2. list berat tu..list kg dlm taun 2011 xde kerr..??hehehe

    ReplyDelete
  3. Yang kena conteng tuh apa? ur weight ke? ekeke

    ReplyDelete
  4. haha seme nak tao pasal yg conteng tu ek? itu adalah berat dlm kayji (kg) hehe

    utk thn2 sekarang dah x de list2 dah... nanges jer tgk nombor2 tu kang.. hahaha

    ReplyDelete
  5. klu list dlm buku 555 lagi klasik u...hehehe
    rajin tul list tiket wyg...cuba kira brapa rrm dh hbs?hahaha

    ReplyDelete
  6. sume boleh teka last tu berat.. saye je dok terpikir2 amenda tu hihihihi.. wahhh sume cite omputeh, novel pun omputih, dasat ekk kak

    ReplyDelete
  7. dasatla..ciap ade listing movie lg tuh..leh jd kenangan..kalo simpan tiket nti tulisan dia faded lelame..nice..

    ReplyDelete
  8. haha.. korek kotak mana tu kak.. hari tu su pun ada korek2 kotak, terjumpa kenangan lama, sgt sweet :-)

    ReplyDelete
  9. siti,

    haha buku 555 dah jarang jumpa dah

    ReplyDelete
  10. bunga,

    hehe almaklom lar 'org2 kecil' dia mmg lambat alert pasal berat tu.. huhu.

    alar tu zaman muda.. mudah terpengaruh ngan anasir luar.. hehehe

    ReplyDelete
  11. intan,

    haha kunun2 nak wat kenangan lar.. tp dah kena conteng2 tu biaq p je lah.. hehe

    ReplyDelete
  12. sue,

    kalau tak silap buku tu lam kotak lam keta.. ada org yg selongkar.. sbb tu jumpa balik.. hehe

    ReplyDelete
  13. wah hebatnyer kak, tiket wayang pun dlm list hehehe

    ReplyDelete