Info :)

Sunday, May 22, 2011

:: esok adalah isnin, chaiyok-chaiyok ::


Haha itu adalah penangan bercuti selama 10 hari.. phew agak lama jugak yer kalau tgk 10 hari tu, tapi percayalah rasanya tak puas-puas pon lagi haha


Semlm dah sampai KL dlm koi 12 tengahari. Tapi seblm nak blk tu, mcm-mcm hal lak muncul last minit - toknyey misplaced beg duit dia, tokcik tertinggal hp dlm bilik, nak amek blk, kunci bilik lak x jumpa haha


Hari ni pulak LR saja-saja nak dtg MAEPS (tapak MAHA) tp duk dlm keta je haha





Mr. J dtg jengah kengkawan dia men rc, kalau nak turun rasa cam janggal lak kan sbb seme lelaki.. kalau dulu ms enchek suami main, leh la selamba turun tgk dia fly hehe



Mr. J with his 2 J Junior haha


- Posted using BlogPress

1 comment:

  1. Suka giveaway atau contest?

    Atau berminat mengiklankannya secara percuma??

    dapatkan info terkini berkenaannya disini..

    http://gift4blogger.blogspot.com/

    ReplyDelete