Info :)

Wednesday, January 11, 2012

:: BEN ASHAARI : BLOGLIST FEB 2012 ::


Assalamualaikum geng-geng bakal bloglist LR... (harap-harap ada la yg sudi huhu)...


Ekceli meja LR clear sikit jer dari entry sebelum yang tunggang tebalek tu... tup-tup kuar segmen BA ni.. lama gak tak sempat layan segmen BA... asek kebizian jer kan.. so hari ni bermalas-malasan nak wat keje, layan segmen dulu lah ngeeeeeeee


 


Tapi Chek Ben bagi tugasan pulak.... "Jelaskan apakah kelebihan blog anda utk memikat blogger agar menukar link dengan anda"


haishhh lagi susah dari keje yang LR kena buat kat opis rupanya nih haha

"kelebihan blog LR ni tak der yang terlebih pon, tapi kalau ada masa dan kena ngan tajuk entry yang dalam bloglist LR (cer tengok kat bawah... banyak dah bloglist LR ada.. kebanyakannya adalah follower LR) LR akan masuk baca... kalau terlebih rajin LR komen la hehe"


Itu jer lah kot... yang lain-lain tu kamoo-kamoo kena add LR dulu baru tawu blog LR ni ok tak   ^__^


Geng LR yang lain, kalau nak join gak, klik jer gambar bakal ayah baju kaler merah tu ye... 


Selamat Berblog Bloggers!<--- ayat ni tiru dari sini ahaks :)


22 comments:

  1. “ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

    http://mieraluve.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Best tu..pasni makin ramai la dtg blog ni.

    ReplyDelete
  3. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    ReplyDelete
  4. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    ReplyDelete
  5. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    follow saya juga ye...saya dah follow awak...

    tq

    ReplyDelete
  6. jom tukar link sambil follow :) http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. anda berminat untuk menukar link bersama saya?

    http://www.nornadiah.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

    ReplyDelete
  8. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://www.blog.warmbite.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012/

    ReplyDelete
  9. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

    ReplyDelete
  10. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

    ReplyDelete
  11. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    http://mydaniaeryati.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html#idc-container

    ReplyDelete
  12. Berminat x tuka link dengan Mak Usu??

    http://sejutarasamakusu.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

    ReplyDelete
  13. nak tak tukar link dengan saya?=)

    http://kaisaraaiman.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012_11.html

    DH FOLLOW DAN LISTKN..FOLLOW ME TOO YE=)

    ReplyDelete
  14. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://lovestory313.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

    ReplyDelete
  15. hai..salam kenal & follow..jom follow me..

    http://mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. dah masuk dalam bloglist..;)

    http://bloglistnadya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Saya berminat dengan tawaran anda
    Jom join Hanif Blog Bloglist
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

    ReplyDelete