Info :)

Monday, February 13, 2012

:: Sapa Nak Ikut LR Pegi Guangzhou, China for Free of Charge (FOC)? ::


Sila tinggalkan komen anda di entry ini atau leh contact LR terus. YA ini adalah seriyes bukan main-main dong. Semua adalah percuma sahaja! Silalah percaya kamoo-kamoo sekalian.


Will fly on June 2012. Sapa cepat dia dapat ya!


Free ticket flight dengan Mas Airlines hokeyh





Free 5 Star Hotel



Ghuangzhou syurga membeli-belah jugak.. leh tengok kat sini... macam-macam ada kat sana! Perghh boleh rambang mata tapi harga kat sana haruslah murah-murah khennn....


 


 


Sebelum pegi.. jom cuci mata apa keistimewaan Guangzhou dulu yok









Haishhh teruja tak??? Nak ikut LR tak??? Jommmmmm kita pegi ramai-ramai. Tak der yang mustahil nak dapatkan free trip ni... just sms/call me ASAP! LR akan tunjukkan macamana nak dapatkan FOC trip ni ya.. jumpa kamoo di Guangzhou!




Lida Rahim
016-6602507
axelida@yahoo.com






5 comments:

  1. KC nak. tapi tak mungkin dapat sebab Boss takkan kasi cuti. Hihihi.

    ReplyDelete
  2. camne leh foc ni kak??? hihihi.. baby kecik lagi... tak leh nak join

    ReplyDelete