Info :)

Thursday, May 3, 2012

:: Update Dari Koc Wanita ::

Assalam & Selamat Pagi everyone!


Pagi ni ES mc lagi. Pehtu LR x drive hari ni. Naik koc wanita jer :) naik yang pukul 6.42 pagi berdiri sampai ke KL Sentral. Nasib baik ramai turun leh la LR duduk. Ouch kaki dah tak tahan lor berdiri lama-lama. Apakah?


Ok nasib baik dapat duduk kan sebab tren benti lama lak. Ntah apa hal, pokok tumbang kot? Tapi semalam pon diorang bgtao stuck gak.. ermm masalah teknikal la kot smlm kan hujan lebat


Eh ada koc baru kat platform sana, tapi LR x merasa lagi. Ada yang cakap seat koc baru tak selesa sangat sebab tegak jer ek?


Haishh ntah pukul berapa pulak nak sampai Bank Negara ni?


Kat depan LR ni sama naik ngan LR, dia dgn anak dia maybe dalam umur 6-7 tahun. Tapi hari-hari la jadi penumpang yang setia sebab dia hantar anak dia sekolah.. maybe kat Putra tu sebab kat situ ada sekolah indon. Phew salute la kan, tiap2 pagi hantar pastu amek pulak. Kita sanggup??? Ermm LR x kot huhu


Oklah sampai sini dulu. Lapar ni sebab selalu sebelum 8 dah bekpes. Tapi kalau kat umah tak rasa lapar lak so tak der makna nak bekpes seawal tu haha


- Posted using BlogPress

3 comments:

  1. kak lida, dapat tak link entryc contest Alyn??

    ReplyDelete
  2. dapat.. nanti akak masukkan dalam list ye.. :)

    ReplyDelete
  3. oke.. terime kaseh kak.. Ingatkan akak xperasan :)

    ReplyDelete