Info :)

Tuesday, October 30, 2012

:: Value For Your Money - Promosi November Pakej 2::


Pelanggan ALSD2 yg LR sayangi,

Janganlah malu dan segan jika LR bertanya perkembangan diri masing2 selepas guna ALSD2 ni.

Sebab ini memang tanggungjawab LR untuk pastikan customer LR mendapatkan kembali setiap nilai wang yang dikeluarkan. Jika ada turun, LR tumpang gembira. Jika sebaliknya sama2 kita buat post-mortem dan of coz LR bg khidmat nasihat percuma tanpa caj :)

Tadi baru dpt info dari kawan LR yg juga kawan customer LR ni.. risao sebenarnya bila dia x balas msg LR tao? Tapi Alhamdulillah dlm senyap2 dia tu, dia dah turun 3kg dgn hanya 1 tin!

Tahniah LR ucapkan kepada beliau :)
 
Okeh sempena kedatangan bulan November.... LR keluarkan pakej terbaru iaitu PROMOSI NOVEMBER dengan harga terbaek dan free gift dari LR. Terhad kepada 10 orang pembeli terawal sahaja!
 
 
 
 
Untuk dapatkan pakej ini, boleh buat tempahan dengan LR sekarang ya. Stok akan diposkan mulai 01/11/2012. Memang berbaloi!! 
 
Harga dah tentu-tentulah HARGA PROMO. Dah tu pandai-pandai lak LR bagi diskaun kat caj pos laju sebanyak 50%... orang pos pon tak pernah buat cam ni kan?? haha. Pastu LR bagi free green woven bag yang boleh dibawa shopping tiap2 Sabtu (jimat x yah beli plastik dah hehe), shaker, buku panduan dan juga keto stripe untuk cek pembakaran lemak dalam badan berlaku atau tak selepas amek ALSD2. Buy 4 free 6!

Tapi dalam banyak-banyak gift kat atas, LR paling suka yang ini. 

 
 
Ni measurement tape kalau sapa tak tao hihi. Memang sesuai ngan nama dia tu --> SO CUTE!  Just tekan butang putih tu, nanti tali tape akan masuk dalam bekas kuning... memang inovasi kekdahnya kan ekekekeke.
Sapa cepat, dia dapat! Lai lai lai... buat tempahan sekarang.
 
Lida Rahim
016-6602507


Nota kaki : SM (Semenanjung Malaysia) SS (Sabah & Sarawak)
 

No comments:

Post a Comment