Info :)

Tuesday, December 4, 2012

:: Hi Disember ::


Dan Salam Disember kepada pembaca blog LR (kalau ada hehe)


Ok excellent sangat! Bulan lepas 1 je post haha. Banyak yang nak diceritakan tapi banyak jugak yang malas nak cerita. Cam mana tu? So simpan jer lah dalam hati hehe.


Sebenarnya, LR tengah membizi usahakan website SUSU POWER. Alhamdulillah walopon tak secanggih mana, tapi at least adalah something untuk info bagi yang nak mencuba ALSD2 kan.





Jadinya, personal blog ni terabai sikit. Faktor utama sebab gambar dalam hp. Nak update blog dari hp cam maaf sikit la... x syok! Pulak tu kalau kat rumah, jangan nak harap berlama-lamaan depan hp atau ipad.. ada je macam-macam hal nanti memerlukan perhatian seorang ibu kekdahnya.


Oklah.. keje hakiki pon ada gak ni. Tengah pulun nak kuarkan buku Jadual Purata Kadar Harga 2012. Minggu lepas dah obertaim sampai koi 8 mlm stay kat opis.


Ini bukan bilik LR. Ni bilik bos kecik. Tengok bilik bos kecik pon dah bersepah, partition anak buah tok sah cakap la.. dengan stok susu lagi kat bawah meja ekekekeke.


Semalam ada kena amend lagi oleh TP. Harap-harap boleh balik macam biasa je, sebab malam kang ada nak COD Susu Power kat adik manis di UKM nun.


 Maybe cover ni yang akan digunakan nanti.


Ok. Tata.

4 comments:

  1. boleh geng la.. bunga pun dah jarang blogging, ni baru nak aktif balik ni hahaah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn.. maybe hujung2 tahun dgn macam2 hal kot ek

      Delete
  2. Susu ni memang produk yang syarikat awak jual ke Lida? Chey, rasa janggal plak panggil org dgn nama sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Lida hehe,

      Yg gambar posing bz kat atas tu, tu keje hakiki as QS.

      Yg susu power ni pulak keje part-time suka-suka jer... as side income :)

      Alhamdulillah

      Delete