Info :)

Tuesday, March 1, 2011

:: Dah Cek Lesen Kereta Korang? Hidup Lagi Tak? ::

Pesanan khidmat masyarakat.


Dah cek belum bila lesen korang mati? Cuba tengok dalam purse korang tu.. mana tao duk syok bawak keta kona kiri kona kanan... lesen dah kong... pak sedara pulak duk tunggu kat depan dah tuu.. haaa pucat kejap muka.. haha naya btoi lah kan?



driver ni dah ada lesen penuh dah...



yang ni pulak dalam memohon lesen L... sebab tu ala-ala makan angin jer dalam kereta tu... tak yah tekan pedal pon keta jalan sebab pakai remote control jer.. hehe



-axelida rahim-

12 comments:

  1. sib baik dah warning...bru prsn yg lesen mampushhh bln 7 nih..

    ReplyDelete
  2. warghhh ganazz dua2 driver x pkai safety helmet...

    gegel dh aku.. dh ade saingan kat litar nnt

    ReplyDelete
  3. itulah..macam kitaorang renew 5 thn sekali..kenkadang lupa bila lesen mati..he.he..

    ReplyDelete
  4. lesen bulan 6 mati :-) aqil tak de lesen car ni, lesen basikal ada.. hehe.. dia tkut naik car ni..

    ReplyDelete
  5. linda & sue,

    lama lagi tu.. tapi kalau nak update lani pon dah leh.. buat jer 3 thn terus

    ReplyDelete
  6. iskq,

    haha keta tu dah ramai pelumba naik wat race, sampai belt pon dah potos daaaa..

    aramax.. ko pon nek keta ni gak ke? huahuahua

    ReplyDelete
  7. ina,

    kalu renew 5 thn mmg leh lupa bila matinya.. jd tiap2 tahun kena belek lesen tu

    ReplyDelete
  8. sue,

    kalau dia takut jgn ajar suruh naik.. kang nak tak turun2 pulak.. hahaha

    ReplyDelete
  9. fiza,

    keta pinjam je.. sekali naik rm2 utk 5 minit ride.. rasa cam ok jer dr naik menan yg gerak2 tu.. sekali masuk singgit seminit agaknya..

    tp yg ni penat sket r nak kena kejar depa lak.. hehe

    ReplyDelete
  10. yana,

    chaiyok2... nanti dah lulus kita jumpa kat trek ok? hehe

    ReplyDelete