Info :)

Friday, March 18, 2011

:: Tengok IKLAN Telur Pecah Pon Dah Terpengaruh ::



ini cerita 3 minggu lepas haha. 

dek pengaruh iklan tu... maka berduyun-duyunlah rakyat jelata memenuhi McD pepagi minggu.. seriyes memang penuh... mak aih depa nih western sunggoh lar kekdahnya... bangun pagi dah tak der jamah nasi lemak dah skang nih... makan McD Breakfast jer gagaga.




Damya terpengaruh ngan lempeng (tapi tak makan sangat pon) tapi tengoklah Adelya tu... tak hirau apa dah... asalkan ada makanan depan mata... dua-dua tangan digunakan dengan penuh dedikasi.. haha.


Pastu kan... 2 hari lepas, saya ngan enchek hubby berbekpes-date gitu. Sebabnya ada promosi hebat nih... dapat 2 BIG BREAKFAST free dengan pembelian RM5 dalam 1 resit... haa buntang tak mata korang bila baca tu? pssttt Damya tatao nih... dah time keje kan haha. 


Saya tao pasal ni pon, Abi yang bgtao... dia dah kerat siap2 kupon ni ko dari sotkabar metro... aku tengok ni terkebil-kebil jer lar sebab sotkabar tu ada 1 jer pon... takkan nak rembat dia punyakan haha. So aku pon ngadu lar kat enchek suami yang McD ada kupon bla..bla..bla... 


Rupenya tak sia-sia aduan rakyat yg aku buat tu.. sebab enchek suami ada idea yg brialliant gitu.. dia soh p tanya uncle yang jual sotkabar kat opes ada tak metro semalam? owh sibbek ada (banyak lagi)... dan-dan tu jugak perasaan tamak haloba menguasai diriku haha. terus rembat 2 metro semalam hahaha bongok lak rasa.. dah la sotkabar semalam... siap beli 2 lagi sebab nakkan kupon nih...





sah sehingga 31.03.2011. tapi sebenarnya kupon ni leh free jer.. tak yah beli sotkabar pon korang... just print jer! cait haha. kalau korang nak print... leh jer klik kat fesbuk McDonald's Malaysia ni...


Inilah habuannya (haha macam makan untuk 3 orang)

Semua ni hanya RM9++ jer... sungguh menjimatkan haha.. 

i'm lovin it!


-axelida rahim-

9 comments:

  1. heheh...Yana pnh mkn mcflury die je..yg lain xpenh..

    ReplyDelete
  2. hah ye ke? nape ye? pantang ea hehe

    ReplyDelete
  3. Bekpas @ McD pada hari cuti???
    Hummm... rugi waktu tido ku.

    mihahahaha :D

    ReplyDelete
  4. uwaaaaaaaaaaaaaaa lama dni tak makan mc d

    ReplyDelete
  5. adehh!
    kak, xdop gpo lah. bkn kak sore hok saloh pehe. ore dop maroh dop teraso pon. jgn bimbe kak. chill jek :)

    meme ore nak tukar pon header tuh. lamo sgt doh letak gmbr ank sedaro :)


    p/s: jgn raso bersaloh deh. senyum sokmo :)

    ReplyDelete