Info :)

Tuesday, August 14, 2012

:: Ngantok Jer Kejenya ::


Assalamualaikum,


Wahhh mood ke laut lah nak berblog-blog sejak dua menjak ni. Ntah le pasal.


Tapi yang pasti, ahkak aseklah ngantok jer... atas moto pon leh tersengguk-sengguk walopon dalam kecuakan takut tergolek belah kiri atau kanan... kang tak pasal-pasal masuk muka depan sotkabar.. Nauzubillah mintak dijauhkan benda-benda buruk tu semua berlaku.


Baru-baru ni LR bawak keta datang keje, tu diaaaaaaaaa time nak balik pulak dia mai... punyalah ngantok rasa nak benti jer tepi hiway tu tido jap haha. Tapi tak benti lah kan. Takut pon ye nak benti kat tempat bukan-bukan. Tapi dalam hati duk la berdoa semoga selamat perjalanan LR... duk tampar-tampar muka nak bagi segar pon tak berapa nak jalan... haishhh sungguh kronik! Kesimpulan : tak mo dah bawak keta sorang-sorang petang-petang dalam bulan puasa...dannn Alhamdulillah sampai jugak kat rumah dengan selamat... phewww!


Ok dah la. Ni baru warm-up.. kang kalu dah terajin sikit... LR sambung lagi.


Babai.


4 comments:

  1. Syukur alhamdulillah sampai juga rumah wlpn ngantok ngan jln jammed.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kak... tapi yg bestnya sampai jer kat umah... tak der pulak ngantuk beriya2 macam dalam keta.. ngantuk sikit2 tu ada tapi tetap tak leh lelap mata.. banyak gangguannya hehe

      Delete
  2. samalah kak.. tapi kita tgk hari juga ngantuknya. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan... ngantuk jer keje kita ni hehee

      Delete