Info :)

Monday, August 27, 2012

:: Promo Alpha Lipid Slim Diet 2 di Brunei ::


Assalamualaikum....

Baru-baru ni LR dapat pm kat page facebook dari orang Brunei bertanyakan pasal ALSD2 ni la.. haaa hebat tak hebat ALSD2 ni kan... sebabnya kat Brunei lom ada stokis lagi.. so diorang terpaksa tanyakan dekat kita ni.




Untuk orang-orang di Brunei..penghantaran kita setakat di Miri Sarawak sahaja..saya dapat tau yang Miri dan Brunei perjalanan hanya mengambil masa 10 minit sahaja...ok la kan...so.. barang akan diposkan ke Miri dan caj adalah sama seperti caj ker Sarawak..murah sangat...caranya anda perlu ada alamat untuk diposkan barang tersebut...

Kos Pos : 
RM20 untuk 1 tin hingga 6 tin...kalo lebih 7 tin pos adalah percuma....... best sangat tu... so alang2 jauh kan beli buat stock dan buat bisnes terus di sana... just 30 tin terus jadi stokis..dapat komisen 25% atas PV untuk tin berikutnya...
so senanglah nanti orang-orang Brunei lain nak cari Alpha Lipid Slim Diet 2 ni... secara tak langsung selain dapat tolong poket sendiri dah boleh tolong kawan-kawan jugak kan?

Harga ALSD2 - RM190 (Harga bukan ahli)

Harga ALSD2 - RM160 (Harga ahli)  
Bayaran Ahli : RM70 


So kepada orang Brunei yang berminat join biz ni.. boleh hubungi LR ya

016-6602507   axelida@yahoo.com





2 comments:

  1. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih datang singgah blog akak ya.. haa jom2 sapa nak duit raya leh singgah kat blog aimi ya

      Delete