Info :)

Thursday, September 2, 2010

:: Barang Ditunggu Dah Sampai ::

tengoklah betapa gumbiranya anak² ai ni...




sebabnya... ape yg ditunggu (entry terdahulu : Nak Play Tent Free?) dah sampaiiiiii....  ai soh deliver ke opes.. byk kali dah dpt bungkusan kat opes ni.. glemer je rase.. hehe




tengkiu huggies.. muahhhsss (tent dihantar tidak termasuk budak kat dlm tu.. hehe)




ini budak kecik, kalau senyap tu dia kat dlm tent ni la.. bawak diri sesrg kat dlm ni.. hihi




p/s : Pn. Seri, leh tahan besar jugak.. sibbek tak amek yg gajah tu.. lagi besar rasenye kan??



anak gembira, mama syuke.. ngeeeeee


10 comments:

  1. mcmne leh dpt tu..??kena simpan kupon ka..??

    ReplyDelete
  2. yup btoi linda.. kena kumpul point... point dia kat plastik luar pampers tu... gunting n simpan

    ReplyDelete
  3. wow..kalo i masuk buleh tak gak2 nye..ahaks

    ReplyDelete
  4. uish buleh r masukkkk.. tp kepala jerlah.. tak pon kaki je.. anggota badan len diragui kemuatannye... ekekeke

    ReplyDelete
  5. oo pas ni boleh la maknyer kusyuk didapur coz ur childs dh ader mainan baru..hehehe

    ReplyDelete
  6. erkkksss.. dorang kusyuk tu kalau mak dorang tgk tv jer.. kalu maknye ke dapo.. maka ramailah yg pg dapo gak

    ReplyDelete
  7. nk kena simpan smp bopa kupon r?? pehtu anto kt mana?? nak jugakk!!!

    ReplyDelete
  8. insan runsing,

    saya pernah jwp pertanyaan sedari.. tapi tak pelah.. saya cakap lg sekalik.. cenggini, mmg kena kumpul point tu.. contoh yg ni kena kumpul 100 point.

    erm tak pasti leh redeem lg ke tak skang ni sbb aku wat ni bln 7 lagik.. tp skang br dpt..

    sekian harap dapat membantu.. hihi

    ReplyDelete
  9. waaah, best nyaa.. sure budak2 suka kan.. tapi budak2 ni pesen cepat bosan..hihi.. kalau anak2 ai tu, sekejap jer lah tent tu berdiri, lepas tu tumbang sebab berebut2 nak keluar masuk .. apa pun, worth it..

    ReplyDelete
  10. k. aanas,

    mmg berbaloi gak r dpt tent tu.. kalau nak beli tatao lg. sibbek dia 2 org jer... tp yg buat tumbang tu si adik lah... guling² sampai nak terbalik...

    ReplyDelete