Info :)

Friday, December 24, 2010

:: 200 BLOG MENCARI HARTA KARUN ::




Segmen Bersama www.benashaari.com




Jawapan Kepada Soalan 1 :

Nama bagi pemilik blog http://syazanaamira.blogspot.com/2010/12/biarlah-aku.html ialah misz nana



Jawapan Kepada Soalan 2 :

Nama Pemilik Blog : iqlima
Tajuk Entri Terakhir pada 23.12.2010 : 200 blog!!


Jawapan Kepada Soalan 3

Nama Blogger 'Gadis Nakal' : mizz farah


Jawapan Kepada Soalan 4 :
Bisnis Apa : Bisnis Ikan Keli


Jawapan Kepada Soalan 5 :
Berapa Ramai : 11 orang


Pendapat saya mengenai Segmen 200 Blog Mencari Harta Karun ialah :

Pada pandangan saya kesemua segmen yang En. Ben Ashaari buat kesemuanya menarik. Kalau terlepas satu segmen rasa sangat tidak best! Nasib baik Segmen 200 Blog Mencari Harta Karun ini sempat saya join (walaupun tak di-link sebagai bahan tajaan... tetap rasa bangga bila ada dalam list 200 blog itu... haha). Segmen 200 Blog Mencari Harta Karun ini seumpama menyertai Treasure Hunt debarannya (eh memang tajuknya Mencari Harta Karun lahhhhh). Memang berdebar-debar semasa mencari jawapan kepada klu yang En. Ben berikan. Lagi mendebarkan bila saya baru mencari jawapan-jawapan tersebut dari jam 9 malam tadi lepas balik tawaf luar bangunan Mid Valley (nasib baik anak-anak pun tak banyak hal malam ni.. boleh concentrate). Semoga lepas ni En. Ben buat lagi Segmen seumpama ini... i loike! hahaha (120 patah perkataan) <--- dah gaya menjawab soklan SPM dah ni.. hehe

Terima kasih En. Ben! (Maaflah kalau tak menjawab soalan pendapatan ni)


Cepat-cepat hantar sebelum 11.30 malam ni,
-axelida rahim-



4 comments:

  1. Hey follow your blog!
    Nanti jenguk blog saya pulak ok. :)

    Latest Entri - http://negative46.blogspot.com/2010/12/siape-nak-tukar-linkbanner.html

    ReplyDelete
  2. hey,
    singgah dari contest..
    tahniah..
    let's be friends.i wunna noe more about you..
    i've followed you.follow me back yah :)

    ReplyDelete