Info :)

Thursday, April 21, 2011

:: Sepetang di D' Colmar, Bukit Tinggi ::

Cerita basi.. tapi gambar lom basi-basi kannnnnn.... oleh itu kita kasi tepek gambar jer lar kannnnn... hehe. Ngam-ngam abis ai punya Team Building, mr. J & rombongan pon sampai.. tq bey sudi mendaki gunung-ganang untuk ambik ai yeh.. hehe.

kalau tak amek gambar bangungan tu memang tak sah la kan... keh kita tepek lagi.... sebelum ni dah tepek tapi cam tak puas sebab dari gambar camera telepong jer..




Okeh tak plan pon nak pegi Japanese Village.. tapi dah alang-alang tren/bas depan mata dah nak gerak... lompat naik jer lar haha.



Tapi bila turun jer tren ni... mak aiiiiiiiii... terpegun seketika bila tengok nak kena menapak bukit lak nak ke JV tu... owh noooo nehihey... lompat terus naik tren yang sama balik balik ke D' Colmar... huhu. Tak kuasa lah nak nengok JV tu kalau kena menonggek sambil mengendong budak 2 orang nih...




menghirup udara yang segar ker?? tapi ingatkan datang sini udara nyaman lar kan.. tapi sekali rupanya sama jer ngan tanah rendah nih.. kuikuikui tipah tertipu daaaaa




jom intai angsa!




Korang... angsa ni memang boleh tukar-tukar kaler yer?? Semalam tengok angsa putih.. tapi bila nak tunjuk kat bebudak nih dah bertukar jadi angsa itam lak???? apakah?


uish fenat pulak lor nak upload gambar... esok-esok pulak lar yer.. papai.

4 comments:

  1. ada 2 ekor. satu putih n satu hitam.. sekian.. hu..hu..

    ReplyDelete
  2. nice pics!!chanteeeekk!nak pegi gakk!!lum smpi lg siniii

    ReplyDelete