Info :)

Thursday, April 28, 2011

:: Terima Kasih Untuk Kamoo-Kamoo Semua! ::

Kerana telah mewarna-warnikan belog LR dengan wajah-wajah kamoo! Terima kasih kerana sudi folo blog LR yer... walaupon kita tak pernah berjumpa, tapi sekurang-kurangnya kita dah kenal kat sini... btoi tak??



Tanda terima kasih, LR telah letakkan link-link korang kat dalam FRENLIST... banyak edisi tu sebab setiap edisi LR letak seramai 50 orang jer... itu pon tak cukup 50 sebab ada yang tak bagi link atau LR sendiri yang terlepas pandang link kamoo... jadi kepada kamoo-kamoo yang follow LR tapi tak der dalam FRENLIST, LR mintak sangat-sangat bagi kat komen box sini yer.


Uishh awat lar LR rasa ayat-ayat kat atas ni macam budak baik jer ek? hehe memang budak juruh pon ahaks


Eh cop.. ada yang follow LR private ke ek?? Sebab kat situ tulis 277 tapi bila kira-kira ada 270 jer.. siap kira ko! haha cuak pulak bila ada yg follow senyap-senyap nih.. macam 'anda sedang diperhatikan' sajork... tapi terima kasih jugak lah kat kamoo yang tak der dalam muka-muka kat atas ni.. cuma LR tak leh kenal kamoo jer lah... ouchhh kesiansekian


Oh ya.. terima kasih jugak kepada kamoo-kamoo yang selalu datang dan bagi komen-komen kat sini. Kamoo-kamoo yang selalu datang tu,  Insya Allah LR akan selalu jugak pergi ker belog kamoo! Barulah adil kannnnnn.. hehe. Aci tak kalau tak der komen panjang tapi kenyit mata jelir lidah cenih jer ;p haha larikkkkk

5 comments:

  1. wah.. ramai follower dia. kelas gitu :-p

    ReplyDelete
  2. sama-sama. rasanya lama sudah jari2 halus memolow jari jemari menari ni. hihi

    ReplyDelete
  3. Aci kat India!!hihi

    mekasih utk LR gak sebab sudi polow blog KH..=)

    ReplyDelete