Info :)

Thursday, March 22, 2012

:: Favicon.. Pernah Dengar Tak? ::

Eh mestilah ramai yang tao pasal favicon tu kan?? Padahal LR jer yg tertinggal heli (ape kelas tertinggal ketapi kan?? heli terus ko... walhal kesan tayar heli pon tak penah tengok lagi) ... huhu


Yalah.. yalah.. memang la LR lambat tao... tapi ada lagi kot yang masih tatao kan???


Haa so LR pon tingin la nak kongsi ngan kamoo-kamoo :)


Cer tengok ni...

Apa yang peliknya kan?? Heee tuh haa.. cer tengok tepi ayat 'a Little Room of Lida Rahim' tu.. haaa nampak tak kotak 4 segi tu?? Tak nampak kalu ahkak kasi zoommmmm haha



haiiii.. inilah saya *wink*


Ekceli favicon ni sekadar utk ganti logo 'B' tu jer.. sekadar suka-suki nak nampak lain dari orang lain... kalau tak buat pon bukannya kena saman kat bapak polisi pon kan? So kalau kamoo-kamoo lom buat lagi... tak yah susah hati okeh?



Favicon ni jugak dia sepatutnya akan jadi cam ni bila kita baca blog sesorang tu.. ni sebagai contoh la

kat link address pon kotak tu akan turut bertukar. acene? kurlasss tak? 



tapi kan.. tapi kannnn awat ahkak nyer tak bertukar pon?

huwaaaaaaa... sapa tao ape ke masaklahnyer nih?? share2 la ek??


tengkius in advance (harap2 ada la adi wira yg tlg setelkan masaklah ahkak ni)


opss cop cop... tak der masalah ghupenye haha... 

dah jadi cam BA dah ♪♫ lalalalalala
cuma dia amek masa sikit untuk bertukar :)



Ok papai!

7 comments:

  1. ada je favicon akak. rajin tul godek blog :-)

    ReplyDelete
  2. terjah sini dari segment yg sama

    http://hatinufid.blogspot.com/2012/03/jom-join-bloglist-ben-ashaari-cepat.html

    ReplyDelete
  3. tak pernah tau pasal favicon ni.. lagi ketinggalan keretapi.. (-_-") baru tau.. thanx!

    ReplyDelete
  4. sue ~ tingin jugak bila tgk org lain ada pasang benda tu


    CikFi ~ hi salam kenal


    azam ~ toce-toce


    kay_are ~ haha kita samalah... nak tanya org tak reti pulak nak describe benda tu.. alih2 dah ada depan mata jer 'favicon' tu hehe

    ReplyDelete
  5. dlu msa cik lynn try2 tuto blog, ada gk la try wat favicon...sshnya nk cri icon yg kcik2...

    ReplyDelete
  6. sebbaik akak ada terangkan ape favicon sbb saya pun tak tau ape tu ahahahah...

    ReplyDelete