Info :)

Thursday, March 1, 2012

:: BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL 2012 ::








Okeh Bloglist April sudah mari... terima kasih en. Ben Ashaari atas inisiatif kumpul bloglist ni. Bagi LR sangat baik la usaha cekben ni... boleh saling kenal-mengenali antara 1 sama lain kan?


Kenapa kamoo-kamoo patut pililh blog LR ni?? Ermmm bla... bla... bla... huishhh baiklah kamoo pilih jer blog LR, jika tidak kamoo akan menyesal! hehehe


Bloglist Februari LR sayang nak delete... so menten jer dulu kat situ (walopon kata cekben kontrak dah habes.. LR ok jer letak situ.. tapi kalau LR rasa-rasa nak loading blog dah slow.. baru LR delete)


17 comments:

  1. ya..saya berminat dengan tawaran anda... :)

    saya dah msk kan blog ni dlm bloglist..dan sy follow tnda sokong.. :)

    ReplyDelete
  2. tq=)
    ya...cik lynn terima...=) cik lynn follow sni skli....slmt berkenalan....=)

    ReplyDelete
  3. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://www.ienaeliena.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    Link anda telah cik iena masukkn dlm blog list cik iena
    (^_~)

    ReplyDelete
  4. ye .. sy sudi .. dh msukkn lida dlm bloglist:)

    ReplyDelete
  5. as salam lida...

    saya setuju untuk bertukar bloglist dengan anda dan telahpun meletakkan di dalam senarai bloglist saya..

    terima kasih lida

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan, berminat Untuk menukar link bersama saya?

    http://www.qesahqasehqmaridh.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  7. YA. SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA.

    http://shazanahanisnamadiberi.blogspot.com/

    TERIMA KASIH

    ReplyDelete
  8. anda berminat menukar link bersama saya???

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    terima kasih! :)

    ReplyDelete
  9. Salam~
    Anda berminat untuk menukar link bersama saya?
    http://zamani84.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  10. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  11. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://kayyana85.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    TQ!

    ReplyDelete
  12. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “ :)

    http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    done follow u :)

    ReplyDelete
  13. slm...


    'Anda berminat utk menukar link bersama saya..??'


    http://mamayana10.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-2012.html

    jika setuju.. blog anda akan ada dlm bloglist mama...;)

    ReplyDelete
  14. slm..

    follow u dr segmen yg sama
    http://comelstory.blogspot.com/2012/03/tajuk-ben-ashaari-dan-rakan-bogger.html

    ReplyDelete